NETTBUTIKKSØK.NO - din trygge søkepartner i jungelen av nettbutikker

home Du er her: Accessories zitachic.no
Tittel: zitachic.no
Kategori: Accessories, Klokker, Smykker
Klikk: 11790
Lagt til: aug 18, 2010
Nettside: http://zitachic.no
Betalingsmetoder: Postoppkrav
Del på:

 

“We accessories you!”

 

zitachic.no

 

Zita Chic Accessories AS er en selvstendig total leverandør av accessoarer i Norge med egen 'brand store' på Karl Johan i Oslo. Vi ble etablert i 2004 etter mye reising, research og messedeltagelser, og vi har med stor suksess klart å utarbeide et tilbehørskonsept med produkter som treffer de fleste kvinner i alle aldere.

Vi tilbyr et stort utvalg av smykker, vesker, klokker, sko, skjerf, hårpynt m.m. og alle våre varer er håndplukket av oss hos våre leverandører i Europa, USA og Asia. Vi arbeider uten agenter som fordyrende mellomledd noe som fører til at vi klarer å holde prisene nede.

Vår visjon er å tilby unike og moteriktige varer til svært konkurransedyktige priser, derfor ligger hovedvekten av vårt arbeid i utvelgelse og design.

Håper du vil finne noe spennende i vår nettbutikk, men er du ute etter noe til eget bruk er du velkommen til å besøke vår 'brand store' i Oslo på Karl Johansgate 1. Finner du noe, men bor langt unna, send oss en mail så skal vi hjelpe deg med en forhandler i nærheten av der du bor.

Vi er nå også ute på veien, og har flere selgere som kan avtale besøk i din butikk. Da vil vi ha med hele kolleksjonen og du vil få mulighet til å se alle våre produkter.